NESVAKIDAŠNJA SCENA U NIŠU: Mladić se sumnjiči da je u jednom danu ukrao tri automobila, prvim izazvao saobraćajku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 17:22

NESVAKIDAŠNJA SCENA U NIŠU: Mladić se sumnjiči da je u jednom danu ukrao tri automobila, prvim izazvao saobraćajku

Protiv njega će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Mladić od 20 godina iz Negotina sumnjiči se da je danas ukrao čak tri automobila, od kojih je sa prvim ukradenim vozilom u Svrljigu izazvao saobraćajnu nezgodu.

Potom je ukrao i drugo vozilo, koje je ostavio pored puta i nakon toga treće, u kojem ga je policija zatekla, saopštila je Policijska uprava Niš.

Zbog saobraćajne nezgode i vožnje u alkoholisanom stanju protiv njega će biti podnete i dve prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, navela je policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osumnjičeni ukrao čak 3 auta u jednom danu, prvim izavao saobraćajku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2021

Mladić od 20 godina iz Negotina sumnjiči se da je danas ukrao čak tri automobila, od kojih je sa prvim ukradenim vozilom u Svrljigu izazvao saobraćajnu nezgodu...Potom je ukrao i drugo vozilo, koje je ostavio pored puta i nakon toga treće, u kojem ga je policija zatekla, saopštila je Policijska...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.