NEŠTO SE SPREMA U CRNOJ GORI: Krivokapić okuplja predstavnike parlamentarne većine, evo čemu je reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2021, 21:57

NEŠTO SE SPREMA U CRNOJ GORI: Krivokapić okuplja predstavnike parlamentarne većine, evo čemu je reč

Samo je Miodrag Lekić odbio premijerov poziv.

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić pozvao je danas predstavnike parlamentarne većine na konsultacije o predlogu budžeta i budućoj saradnji, pišu mediji.

Kako se navodi, pojedinačni sastanci s predstavnicima skupštinske većine zakazani su za sutra u zgradi Vlade.

Poslanici Socijalističke narodne partije, Građanskog pokreta URA i Prave Crne Gore, Dragan Ivanović, Miloš Konatar i Marko Milačić, potvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su da će doći na konsultacije, dok je poslanik Demosa Miodrag Lekić odbio premijerov poziv.

Krivokapić je prošle nedelje, govoreći o predlogu budžeta, rekao da ne može da shvati da postoji poslanik "koji može glasati protiv interesa građana".

- Ono što se danima može videti govori o pokušaju da se učini da budžet ne funkcioniše. Svako prekrajanje budžeta, u bilo kom smislu, remeti osnovni koncept ekonomskog razmišljanja - rekao je on.

Objasnio je da je budžet projektovan s minimalnim deficitom koji je održiv, a to je 3,8 odsto, a da sve drugo remeti taj balans.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.