NESTAO DEČAK (6) U BUDVI: Na sebi ima mornarsku majicu i teget bermude! Ako ga vidite ODMAH pozovite policiju ili ovaj broj! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTAO DEČAK (6) U BUDVI: Na sebi ima mornarsku majicu i teget bermude! Ako ga vidite ODMAH pozovite policiju ili ovaj broj! (FOTO)

Porodica moli sve koji ga vide ili znaju nešto o dečaku da odmah obaveste policiju na 122 ili Petrovog oca, Đorđa Duletića, na telefon 067 332 925

Šestogodišnji dečak Petar Duletić nestao je u prepodnevnim satima u Budvi, kod restorana Zeleni gaj, objavili su lokalni mediji.

Petar je poslednji put viđen na igralištu u blizini restorana, na sebi je imalo plavo belu mornarsku majicu i teget bermude, visok 140 cm.

.

Policija se za sada nije oglašavala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESTAO DEČAK (6) U BUDVI Porodica moli sve koji ga vide ili znaju nešto da pozovu OVAJ BROJ TELEFONA

Izvor: Blic, 10.Sep.2019

Šestogodišnji dečak Petar Duletić nestao je u prepodnevnim satima u Budvi, kod Zelenog gaja.

Nastavak na Blic...

POTRAGA ZA PETROM: U Budvi nestao šestogodišnji dečak

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2019

Petar Duletić (6) nestao je u prepodnevnim satima u Budvi kod Zelenog gaja Petar Duletić (6) nestao je u prepodnevnim satima u Budvi kod Zelenog gaja. Dečak je poslednji put viđen na igralištu u blizini restorana, na sebi je imao plavo-belu mornarsku majicu i teget bermude,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.