NESTABILNO VREME I DANAS: Evo koji delovi zemlje su u najvećoj OPASNOSTI OD PLJUSKOVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 08:36

NESTABILNO VREME I DANAS: Evo koji delovi zemlje su u najvećoj OPASNOSTI OD PLJUSKOVA

Temperatura do 26 stepeni

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i u većini mesta suvo. Kiša i kratkotrajni pljuskovi mestimično se očekuju na istoku i severu zemlje, a posle podne ponegde i u brdsko-planinskim predelima.

Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 16 stepeni, najviša dnevna od 23 do 26 stepeni. U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima i uglavnom suvo. Vetar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti slab i umeren severozapadni, jutarnja temperatura oko 16, najviša dnevna oko 25 stepeni.

U subotu toplije i u većini mesta suvo sa dužim sunčanim intervalima, a lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se uglavnom na severoistoku zemlje.

Zatim će ponovo biti promenljivo i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.