NESREĆA U BLIZINI LUČANA: U sudaru autobusa i dva automobila povređeno dvoje dece, formirana kolona duga više od pet kilometara

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2021, 15:27

NESREĆA U BLIZINI LUČANA: U sudaru autobusa i dva automobila povređeno dvoje dece, formirana kolona duga više od pet kilometara

Na magistralnom putu od Čačka ka Užicu, u blizini Lučana kod Jelen dola došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva vozila i autobus.

- Žena koja je vozila automobil sa crnogorskim registarskim oznakama preticala je autobus i sudarila se sa autom čeških tablica koje joj je dolazilo u susret. Tom prilikom zakačila je i autobus - kaže jedan od očevidaca.

U ovom saobraćajnom udesu usled naglog kočenja lakše je povređeno dvoje dece koja su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nalazila u autobusu.

Kako je ovo jedna od najfrekfentnijih deonica dok je policija vršila uviđaj formirana je kolona vozila dugačka preko pet kilometara, a vozači su duže od sat vremena čekali da nastave put.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.