NESREĆA KOD POŽEGE: Mladić zadobio teže povrede kada je u okviru svatovske kolone ISPAO IZ PRTLJAŽNIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2019, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA KOD POŽEGE: Mladić zadobio teže povrede kada je u okviru svatovske kolone ISPAO IZ PRTLJAŽNIKA

Bizarno

Dvadesetdvogodišnji mladić danas je teško povređen kada je kod Požege ispao iz prtljažnika vozila koje je bilo u svatovskoj koloni.

Mladić je stajao u prtljažniku automobila i iz nepoznatih razloga ispao je na put, te tom prilikom teško povredio glavu.

Prema nezvaničnim informacijama, udario je glavom o asfalt usled čega mu je pukla lobanja i došlo je do jačeg krvarenja, prenose hrvatski mediji.

U vozilu koje se kretalo iza automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz kojeg je mladić ispao, navodno je bio njegov otac.

Povređeni je prevezen u Opštu županijsku bolnicu u Požegi i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege.

Nezgoda se dogodila oko 17 časova nedaleko od Požege, gde se županijskim putem kretala velika svatovska kolona vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vozio se u prtljažniku u svatovskoj koloni, ispao na put i teško se povredio

Izvor: B92, 04.Avg.2019

Oko 17 sati na putu nedaleko od Požege kretala se velika svatovska kolona u kojoj su bili svatovi iz kaptolačkog kraja, javlja portal Požega.eu...22-godišnjak je stajao u prtljažniku automobila, te je iz još nepoznatih razloga ispao na put teško se povredivši. Kako se neuvanično sanaje, udario...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.