NESREĆA KOD MAJDANPEKA: Drvoseči grana polomila lobanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2019, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA KOD MAJDANPEKA: Drvoseči grana polomila lobanju

Drvoseča iz majdanpečkog sela Rudna Glava, teško je povređen kada je na njega, dok je sekao drva, pala grana i bukvalno mu polomila lobanju

Drvoseča Z. Ž. (58), iz majdanpečkog sela Rudna Glava, teško je povređen kada je na njega, dok je sekao drva u okolini svog sela, na mestu zvanom Golo brdo, pala grana i bukvalno mu polomila lobanju.

- Pacijent je primljen u kritičnom stanju - rečeno je u majdanpečkom Domu zdravlja. - Nakon prvih pregleda, ustanovljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je Z. Ž. zadobio prelome baze lobanje i dva vratna pršljena.

Pacijent je odmah intubiran kako bi mogao da diše, nakon čega je hitno prebačen u Urgentni centar u Beogradu.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NESREĆA KOD MAJDANPEKA: Nastradao drvoseča

Izvor: Večernje novosti, 05.Avg.2019, 00:45

Drvoseča iz majdanpečkog sela Rudna Glava, teško je povređen kada je na njega, dok je sekao drva, pala grana i bukvalno mu polomila lobanju DRVOSEČA Z. Ž. (58), iz majdanpečkog sela Rudna Glava, teško je povređen kada je na njega, dok je sekao drva u okolini svog sela,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.