“NEMAMO VIŠE SNAGE, TREBALO JE DA DOZVOLITE EUTANAZIJU”: Jezive reči u OPROŠTAJNOM pismu ćerke koja je ubila majku!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“NEMAMO VIŠE SNAGE, TREBALO JE DA DOZVOLITE EUTANAZIJU”: Jezive reči u OPROŠTAJNOM pismu ćerke koja je ubila majku!

Drama koja se dogodila danas u beogradskom naselju Mirijevo u kojoj je Vesna Mišković(56) ubila svoju majku, Miru Mišković (77) i psa, a potom i sebe, završena je odnošenjem tela majke i ćerke.

- Moja majka zbog svoje bolesti nema život kakav dolikuje jednom čoveku. Trebalo joj je dozvoliti eutanaziju da se spase muka. Nas dve nemamo više snage da se nosimo sa njenim tegobama... - piše u oproštajnom pismu Vesna Mišković (56) pre nego što je prekjuče iz pištolja ubila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << svoju majku Miru (77), maltezera Lakija i na kraju presudila i sebi, prenosi Alo.

Foto: Ugljesa Rašević

Vesna je radila u BIA, a u pismu je do detalja pojasnila da je samoubistvo izvršila jer se tako dogovorila sa majkom i obećala joj da neće živeti bez nje, a kao razlog ubistva psa Lakija navela je da ne želi da on nakon svega završi u nekoj kafileriji.

Kako saznaje jedan beogradski medij, Vesna je obukla najlepšu haljinu, kosu stavila u punđu, našminkala se, potom ubila majku, pa sebe.

Jeziva porodična tragedija dogodila se u stanu u ulici Matice srpske 101 u beogradskom naselju Mirijevo. Pre nego što je ubila majku, Vesna je pozvala svoju tetku Mariju Radovanović, koja sa porodicom živi u Omoljici kod Pančeva.

Foto: Ugljesa Rašević

- Sa Vesnom sam se ranije dogovorila da dođem u ponedeljak po podne da ih posetim. Međutim, oko 13 časova ona me je pozvala i rekla da vodi majku u bolnicu, jer je preminula, i da mi je kod komšije ostavila torbu, pošto se verovatno nećemo videti. Glas joj je delovao sasvim normalno. Čak me je pitala šta kuvam za ručak, na šta sam joj odgovorila - gulaš. Ni slutila nisam šta će se desiti - sa suzama u očima priča Vesnina tetka Marija.

Ona dodaje da oproštajno pismo koje joj je sestričina ostavila još nije dobila, jer je kod istražitelja i da ona ne zna šta je Vesna navela kao razloge za tragediju. Takođe ne zna ni kada će biti kremacija Vesninog i Mirinog tela, piše Alo.

Foto: Ugljesa Rašević

- Pre mesec dana bila sam kod njih. Mira nije mogla da govori, ležala je u krevetu i delovala je bespomoćno. Vesni je bilo mnogo teško da gleda majku takvu, ali borila se kao lavica. Dešavalo se da me pozove i da usred priče o Mirinom teškom stanju počne da plače, a i ja sa njom. Zaista se borila za Miru. Imale su više sestrinski nego odnos majke i ćerke. Oblačile su se isto, imale iste frizure... - dodaje Marija.

Foto: Telegraf

Ona dodaje da će ih uvek pamtiti po tome što su bile dostojanstvene i nikada nikome nisu pokazivale koliko im je teško. S druge strane, među stanarima u zgradi u ulici Matice srpske i dalje vlada neverica zbog pomisli na to šta je Vesna uradila.

Vesna Mišković je ubistvo, a potom i samoubistvo izvršila iz privatnog oružja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jezivi zločin: Ubila majku da joj prekrati muke

Izvor: Mondo, 31.Avg.2016

Moja majka zbog svoje bolesti nema život kakav dolikuje jednom čoveku. Trebalo joj je dozvoliti eutanaziju.”, napisala je u oproštajnom pismu V.M. (56) pre nego što je iz pištolja ubila svoju majku Miru (77), maltezera Lakija, pa sebe...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..V.M. detaljno je pojasnila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.