NEMAJU GDE DA SMESTE TELA UMRLIH! Jeziva situacija u Madridu: Otvaraju PRIVREMENE MRTVAČNICE gde god stignu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMAJU GDE DA SMESTE TELA UMRLIH! Jeziva situacija u Madridu: Otvaraju PRIVREMENE MRTVAČNICE gde god stignu (VIDEO)

Stanje u Španiji sve teže

Za vikend je u Španiji od korone umrlo čak 1.700 osoba.

Situacija u Španiji je iz sata u sat sve teža, a crni rekord po broju umrlih od korona virusa se svakodnevno obara tako da više nemaju ni gde da smeste mrtve.

Španija je među najvećim žarištima zaraze korona virusom i nalazi se na četvrtom mestu u svetu posle Amerike, Kine i Italije. Do sada je obolelo 80.110, a umrlo 6.803 ljudi.

Nakon što je na klizalištu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvorena privremena mrtvačnica, u toku su pripreme za otvaranje još jedne.

Neiskorišćena zgrada, poznata kao "Krofna", u blizini aerodroma u Madridu biće pretvorena u privremenu mrtvačnicu.

Do sada su koristili klizalište koje u centru grada koje više nije dovoljno s obzirom na veliki broj smrtnih slučajeva obolelih od korone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.