NEMA TRAGOVA NASILJA! OTKRIVEN PRAVI UZROK SMRTI? Nova saznanja o ubistvu dece u Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 00:57

NEMA TRAGOVA NASILJA! OTKRIVEN PRAVI UZROK SMRTI? Nova saznanja o ubistvu dece u Novom Sadu

Na telima dece nisu pronađeni tragovi nasilja.

Nakon tragedije koja je potresla javnost u Novom Sadu pojavile su se nove nezvanične informacije od izvora bliskog istrazi.

Prema rečima izvora medija koji je dobro upoznat sa istragom, na telima dece, koje su roditelji, kako se sumnja ubili nisu pronadjeni tragovi nasilja.

Kako izvor za medije nezvanično navodi, nevini dečaci su po svemu sudeći otrovani i to je uzrok smrti. ali će se sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa sigurnošću znati kada budu stigli toksikološki nalazi i ceo slučaj dobio svoj epilog.

Podsetimo, supružnici su u petak uveče, držeći se za ruke, skočili sa 17. sprata solitera u Novom Sadu i, kako se sumnja, prethodno ubili svoju decu.

Izvor: Srbija Danas/ALO!Vesna Bilić/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.