NEMA REČI KOJIMA MOGU DA OPIŠEM TUGU Predsednik Vučić se oprostio od tragično nastradalog Miloša Kovačevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 19:21

"NEMA REČI KOJIMA MOGU DA OPIŠEM TUGU" Predsednik Vučić se oprostio od tragično nastradalog Miloša Kovačevića

Predsednik Vučić se oglasio povodom smrti Miloša Kovačevića.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oprostio se danas od tragično nastradalog vršioca dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i dugogodišnjeg člana Srpske napredne stranke Miloša Kovačevića.

- Dragi brate Miloše, nema reči kojima mogu da opišem tugu koju je izazvala vest o tvojoj smrti niti ima reči kojima mogu da ti se zahvalim na svemu što si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radio za našu Srbiju i našu stranku. Bio si najbolji aktivista SNS-a, častan i čestit, vredan i marljiv, borben i požrtvovan, uvek nasmejan, pun optimizma i želje da našu Otadžbinu učinimo boljom. Večno sam ti zahvalan na svemu. Počivaj u miru, dragi brate, i neka ti Bog podari rajsko naselje - poručio je predsednik.

Miloš Kovačević (31) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošle noći u mestu Ljubičevo kod Požarevca.

Kovačević se nalazio u svojstvu putnika u automobilu, a poginuo je i vozač autombila (66).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.