NEMA OPASNOSTI ZA PETROVARADIN: Cureo gas na železničkoj stanici, ali posledica nije bilo

Izvor: Kurir, 01.Avg.2015, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA OPASNOSTI ZA PETROVARADIN: Cureo gas na železničkoj stanici, ali posledica nije bilo

Stanarima je javljeno preko megafona da se sklone na bezbednu udaljenost

NOVI SAD - Iz vagon-cisterne na železničkoj stanici u Petrovaradinu danas se izlila tečnost za koju su lokalni mediji javili da je otrovna.

Međutim, kako je Tanjugu rečeno u vatrogasnoj jedinici Novi Sad, nikave opasnosti nije bilo jer je curenje brzo zaustavljeno.

"Malo tečnosti je isteklo iz vagon-cisterne ali sve je brzo saniranio i srećom nema nikave opasnosti", rečeno je Tanjugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u novosadskoj vatrogasnoj jedinici.

Kako, takođe, prenose lokalni mediji, okolno stanovništvo je megafonom obavešteno da se skloni na bezbednu udaljenost, a na licu mesta, trenutno se nalazi jedna vatrogasna ekipa.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.