Izvor: Piplmetar.rs, 19.Nov.2023, 01:30

„NEKO STVORI ZA PET MESECI ŠTO NEKO NE USPE ZA 20 GODINA!“ Zaratili Maca i Desingerica

Nakon što je glumac Dragan Marinković Maca isprozivao muzičara Dragomira Despića Desingericu, on mu je odgovorio.
Dragomir Despić Desingerica (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier


– Frajer se izuo, krompir na čarapi, treba uvek da budeš spreman. Nikad ne znaš, moraš uvek imati čiste >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << gaće, ne dao ti Bog, krompir! Stavi nogu smrdljivu sa krompirom i ovaj se snima, svršava, isto kao da se zadovoljava. Ja ne znam, da je moje dete, ja bih se samoubio – istakao je Dragan za Informer, a zatim dodao kako bi se osećao da njegovo dete ode na Dragomirov koncert:
– Stao bih i zamislio se, pa ne znam šta bi. Zahvalio bih sinu i rekao: „Izvini sine, nisam dobar za tebe, ti se mene odrekni, ja se tebe neću, jer sam te ja zajeb…“.
Dragan Marinković Maca (Foto: Ringier/Dejan Briza)
Despić mu je odgovorio u svom maniru.
– Ti što mene savetuju nek rade sve suprotno od mene i biće bolji od mene. Ja se zalažem i baš sam ponosan što sam stvorio novi trend, što uopšte nije više sramota imati bušne čarape ili dukat na gaćama. Čak je u principu moderno to imati, kad se negde izuješ nema šta da brineš, tako je kako je – istakao je Desingerica za Kurir.
Dragomir Despić Desingerica (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
– Razumem i njega, ti neki ne stvore za 20 godina što sam ja stvorio za pet meseci, ali kapiram, da im je na neki način možda malo krivo. Šta ja da radim, kolko se cimaš, toliko i imaš. Što se Mace tiče, Maca je Maca a ja sam tigar. Ja garantujem da Maca sad proba tu čarapu da će biti mnogo srećniji i da će mu te predstave dobiti neku drugu dimenziju – posavetovao je muzičar Marinkovića.
– Sad da ga išijem čarapom ja bih njega prosvetlio. Njemu je to strano dok ne proba, svako kog sam šio, otišao je srećan kući, ali u svakom slučaju gotivim ja njega i poštujem njegov rad veoma – zaključio je Dragomir.
Šta je, sa druge strane, Dragan Marinković Maca u poslednjem intervjuu ispričao o supruzi pogledajte u odvojenom tekstu: „Papir mi nije značio“ Macina supruga je DUPLO MLAĐA, zbog nje je PREKŠIO obećanje: „Prošao sam AGONIJU“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.