Izvor: Press, 16.Nov.2017, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKO MORA DA ODGOVARA Mala razlika između ove dve fotografije mogla je da SAČUVA DVA ŽIVOTA

Policija i tužilaštvo ispituju ko je pomerio barijeru koja je sprečavala vozače da uđu na nezavršeni put Ub - Lajkovac, na kom su u nedelju u udesu poginula dva muškarca.
Prema nezvaničnim informacijama, policijski inspektori koji su radili uviđaj posebno su bili zainteresovani da saznaju ko je i zbog čega sklonio jednu od četiri barijere koje blokiraju ulaz na nedovršeni put.
Istraga ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << propusta mogla bi biti ključna za određivanje odgovornosti za tragični udes koji se dogodio kada je Milan Stanković (68) iz Nemačke, prateći saobraćajne znake, ušao u nedovršenu saobraćajnicu i na kraju deonice automobilom se zakucao u betonski blok.
U nesreći su poginuli njegovi saputnici Miroslav Jovanović (70) i Čedomir Zorin (70), a Stanković je povređen.
U "Putevima Srbije", "Koridorima" i Ministarstvu građevinarstva kažu da čekaju rezultate istrage, pa ne žele previše da komentarišu.
Jedino što se pouzdano zna je da je podneta krivična prijava protiv povređenog vozača Milana Stankovića. Stanković, profesionalni vozač sa 40 godina iskustva koji je na tom poslu penziju stekao u Nemačkoj, otpušten je iz bolnice u Valjevu, ali je odmah potom saslušan u Osnovnom tužilaštvu u Ubu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.