NEKE METE SU MORALE BITI UPUCANE NA ULICI, NISU SVI MOGLI BITI OTETI Lalić otkrio mračne tajne klana: Kića i Šarac su se pazili

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 12:14

"NEKE METE SU MORALE BITI UPUCANE NA ULICI, NISU SVI MOGLI BITI OTETI" Lalić otkrio mračne tajne klana: Kića i Šarac su se pazili

Srđan Lalić svedok saradnik u Belivukovom predmetu nastavlja sa svedočenjem o zločinima kriminalnog klana Belivuk-Miljković.

Kada su Belivuk i Miljković pričali o Goranu Mihajloviću govorili su da je veoma opasan i da pripada škaljarskom klanu.

Punomoćnik: "Rekli ste da su od Mihajlovića oduzete neke stvari?"

Lalić: "To sam čuo od Belivuka i Miljkovića. Znam da mu je uzeto nešto oružja, da su od njegovog prijatelja na prevaru oduzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pola kilograma kokaina i mašinu za tabletiranje, koju sam viđao Ritopeku. Ta mašina nije bila korišćena, bilo je planirano. Oružje oduzeto od Mihajlovića se kao i svo drugo čuvalo u Ritopeku. Koristilo se za razna krivična dela."

- Neke mete su morale biti upucane na ulici, nisu svi mogli biti oteti. Jer su se dobro pazili, kao na primer Aleksandar Šarac i Kića Marković, koji su upucani. Nisu svi ubijani u Ritopeku. Taj modalitet ubistva je primenjivan kad može da se dođe do žrtve. Ako se opservacijom utvrdi da nije moguće dovesti ih u kući, onda se primenjuje upucavanje. U Ritopeku niko nije ubijen iz vatrenog oružja - izjavio je Lalić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MALI JE BIO OPASAN I BIO JE UBICA" Lalić izneo zastrašujuće tvrdnje o ubistvu Gorana Mihajlovića: "Uvek se ide na to da se ukloni telo i ne prave ostaci"

Izvor: Blic, 01.Dec.2022

Srđan Lalić izneo je na današnjem suđenju jezive detalje o zločinima koje je činila kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Kako je kazao, Kića Marković je ubijen na ulici, ali se model likvidacija u kući strave u Ritopeku primenjivao kada god je to moguće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.