NEDELJA PRED NAMA VRAĆA ZIMU NA VELIKA VRATA: Još danas proleće, a već sutra sneg!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 14:28

NEDELJA PRED NAMA VRAĆA ZIMU NA VELIKA VRATA: Još danas proleće, a već sutra sneg!

U Beogradu sutra uveče susnežica i sneg, kao i u zapadnim i severnim delovima Srbije

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i u većini krajeva suvo, samo ujutru i pre podne na severu, a posle podne ponegde na zapadu i jugu kiša.

Uveče se očekuje jače naoblačenje s kišom, koje će tokom noći zahvatiti i ostale krajeve, a uz osetan pad temperature kiša će postepeno preći u susnežicu i sneg i u nižim krajevima severne i zapadne Srbije, saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je RHMZ.

U brdsko - planinskim predelima padaće sneg. Vetar slab i umeren, na planinama, posle podne i u košavskom području jak i olujni, južni i jugoistočni. Na severu uveče, a tokom noći i u ostalim krajevima vetar u skretanju na jak, kratkotrajno i olujni, severozapadni.

Jutarnja temperatura od 1 do 9, najviša dnevna od 9 do 16 stepeni.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i tokom većeg dela dana suvo, samo ujutru sa kratkotrajnom kišom. Uveče jače naoblačenje s kišom, koje ce tokom noći uz zahlađenje postepeno preći u susnežicu i sneg. Jutarnja  temperatura oko 9, najviša dnevna oko 16 stepeni.

Prema izlgedima za narednih sedam dana, do 31. januara očekuje se umereno do potpuno oblačno, do petka osetno hladnije, povremeno sa vlažnim snegom, osim u ponedeljak, kada ce u nižim predelima padati kiša, susnežica i sneg.

U nižim predelima doći eć do formiranja, a u brdsko-planinskim do povećanja visine snežnog pokrivača. Za vikend toplije, ponegde s kišom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza - 24. januar

Izvor: RTS, 23.Jan.2021

Veoma toplo, ponegde s kratkotrajnom kišom i košavom.,uveče i tokom noći vraća se zima. Stiže jače naoblačenje i zahlađenje najpre s kišom, a onda i snegom. Do tada bićemo pod uticajem toplog vazduha. Sutra najviša dnevna temperatura od 9 do 16 stepeni. . Prognoza...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.