NEĆU DA LAŽEM NAROD Vučić otvoreno o situaciji u našoj južnoj pokrajini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NEĆU DA LAŽEM NAROD" Vučić otvoreno o situaciji u našoj južnoj pokrajini!

Vučić je u intervjuu rekao da se bori za svakog čoveka na kosovu i Metohiji

Predsednik Srbije Aleksanda Vučić izjavio je da se Srbija bori za svakog čoveka na Kosovu i Metohiji, ali da neće da "laže narod" o stvarnoj situaciji u južnoj srpskoj pokrajini.

- Ako mislite da ima mnogo toga oko Kosova što mi držimo u rukama, ''ajde, ljudi, nemojte, molim vas, nismo deca nismo naivni. Borimo se za svakog čoveka na KiM, ali neću da lažem narod i kažem da će sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude naše u narednih 300 miliona godina", rekao je Vučić u intervjuu za medije.

On je rekao i da priče da je "veleizdajnik" jer je navodno obećao Amerikancima predaju Kosova i da zato sada SAD i EU ne podržavaju bojkot opozicije predstojećih izbora, sluša od 2012, i istakao da, međutim, "ljudi na Kosovu nisu ludi, i znaju tačno ko ih podržava i ko radi za njih".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Neću da lažem narod

Izvor: B92, 15.Feb.2020

Predsednik Srbije Aleksanda Vučić izjavio je da se Srbija bori za svakog čoveka na Kosovu i Metohiji, ali da neće da "laže narod" o stvarnoj situaciji..."Ako mislite da ima mnogo toga oko Kosova što mi držimo u rukama, ajde, ljudi, nemojte, molim vas, nismo deca nismo naivni. Borimo se za svakog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.