Izvor: Piplmetar.rs, 27.Sep.2023, 16:31

“NEĆU DA ČUJEM ZA NJEGA, NE INTERESUJE ME“ Trudna Aleksandra Nikolić besna na Filipa Cara, nema NADE da se pomire

Aleksandra je, naime, potvrdila da je trudna, a tom prilikom je otkrila da nosi devojčicu.
Filip Car i Aleksandra Nikolić • Ringier


Kako je objasnila, drugo stanje ju je učinilo najsrećnijom ženom na svetu, pa je posvećena samo lepim stvarima koje je čekaju iako je nedavno raskinula sa emotivnim partnerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Filipom Carem čije dete čeka.
Aleksandra Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink)
– Istina je, jesam trudna i nosim devojčicu. Filip Car i te kako za to sve zna. Upućen je odavno u tu situaciju. Ali sad ne razmišljam o njemu. Sve trčim da se pomirim sa njim. Srećna sam zbog bebe, neću da razmišljam o njemu, neču da čujem za njega. Dočekao me je šok za šokom, umesto da se radujem, ne osećam se psihički dobro. Za aferu sa Majom nemam komentar. Treba mi da se oporavim od svega, srećna sam zbog bebe – rekla je emotivna Aleksandra za „Blic“.
Filip Car i Aleksandra Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Danas je isplivala i prepiska između Maje Marinković i Filipa Cara, o tome više čitajte ovde.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U CRIKVENICI KRŠ I LOM! Zbog Aleksandrine trudnoće, Car preduzeo drastične mere - sprema se za dolazak bebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023

Sve objavio na društvenim mrežama!..Aleksandra Nikolić podelila je srećne vesti, da će ona i Filip Car uskoro postati roditelji. Nedavno su njih dvoje raskinuli, a Aleksandri je sada najbitnije da trudnoća protekne u najboljem redu...- Istina je, jesam trudna i nosim devojčicu. To je trenutno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.