NEBOJSA GLOGOVAC Glumci su primorani da rade vise nego sto mogu i to im narusava zdravlje

Izvor: medio.rs, 11.Okt.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEBOJSA GLOGOVAC Glumci su primorani da rade vise nego sto mogu i to im narusava zdravlje

Glumac Nebojša Glogovac jedan je od protagonista filma „Ustav Republike Hrvatske”, u režiji Rajka Grlića, čija je premijera zakazana za 16. oktobar.

Tim povodom glumac se osvrnuo na ovu godinu, koja je, kaže, bila vreme umiranja glumaca.

- Neverovatnim sledom okolnosti i događaja umrlo je mnogo divnih glumaca i ljudi. Delom je to zbog strašne ekonomske situacije u kojoj se nalazi naša kultura, pa su ljudi primorani da rade više nego što mogu. U toj strašnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << borbi strada zdravlje. Teško je objasniti ljudima da gluma zahteva mentalni napor i kopanje po sopstvenoj duši, ali i ozbiljan fizički rad. Konstantan višak napora glumcima ugrožava zdravlje - kaže Glogovac, koji je poznat kao veliki navijač Crvene zvezde.

- Vernost mom omiljenom klubu nije sporna, ali Zvezdini navijači umeju da budu genijalno duhoviti, što je daleko zanimljivije od dešavanja na terenu. Fudbal se pretvorio u fabriku mesa, koja nema veze više sa veštinom.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.