Nebojša Glogovac: Višak napora glumcima ugrožava zdravlje

Izvor: Scandal.rs, 11.Okt.2016, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Glogovac: Višak napora glumcima ugrožava zdravlje

Glumac Nebojša Glogovac jedan je od protagonista filma “Ustav Republike Hrvatske”, u režiji Rajka Grlića, čija je premijera zakazana za 16. oktobar.

Tim povodom glumac se osvrnuo na ovu godinu, koja je, kaže, bila vreme umiranja glumaca.

“Neverovatnim sledom okolnosti i događaja umrlo je mnogo divnih glumaca i ljudi. Delom je to zbog strašne ekonomske situacije u kojoj se nalazi naša kultura, pa su ljudi primorani da rade više nego što mogu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << U toj strašnoj borbi strada zdravlje. Teško je objasniti ljudima da gluma zahteva mentalni napor i kopanje po sopstvenoj duši, ali i ozbiljan fizički rad. Konstantan višak napora glumcima ugrožava zdravlje”, kaže Glogovac, koji je poznat kao veliki navijač Crvene zvezde.

“Vernost mom omiljenom klubu nije sporna, ali Zvezdini navijači umeju da budu genijalno duhoviti, što je daleko zanimljivije od dešavanja na terenu. Fudbal se pretvorio u fabriku mesa, koja nema veze više sa veštinom”, rekao je Nebojša za Alo.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.