NEBODER OD 40 SPRATOVA Pogledajte kako će izgledati glavni simbol Beograda na vodi

Izvor: Press, 27.Nov.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEBODER OD 40 SPRATOVA Pogledajte kako će izgledati glavni simbol Beograda na vodi

Temelji najupečatljiveg simbola projekta Beograda na vodi - impozantne Kule Beograd od 40 spratova, visine skoro 170 metara, biće postavljeni krajem godine, a kako je nedavno obelodanjeno, ugovor o izvođenju radova dodeljen je italijanskoj firmi "Picaroti".
Foto:Blic
Po ugledu na mnoge svetske metropole, glavni grad počeo je da se razvija u visinu, pa bi u nekoliko narednih godina mogao da dobije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << još tri kule od preko 100 metara - jednu u okviru "Skajlana" u Ulici kneza Miloša, potom "Ušče 2" na Novom Beogradu i treću kao deo projekta "Vest 65" u Bloku 65.
Inače, prvobitno je bilo predviđeno da Kula Beograd, ne samo bude nešto viša, nego i drugačijeg oblika, pa je 2014. godine planirano da ona doseže 220 metara, a kako će izgledati njena konačna forma pogledajte u videu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.