NEBO MENJALO BOJE: Pogledajte kako je Beograd izgledao USRED NEVREMENA! Scene su poput horor filma (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2020, 22:59

NEBO MENJALO BOJE: Pogledajte kako je Beograd izgledao USRED NEVREMENA! Scene su poput horor filma (FOTO)

Nestvarne slike iz glavnog grada za vreme nevremena koje je počelo večeras.

Čitalac našeg portala B.V. poslao nam je fotografije iz svog stana na Bežanijskoj kosi, koje ostavljaju bez daha. On je u momentu najvećeg nevremena i kada je pljusak praćen grmljavinom već uveliko padao, zabeležio neverovatne fotografije koje možete pogledati u nastavku.

Očekuje se da kiša pada sve do jutra, a kako su najavili meteorolozi, očekuje nas i blag pad temperature. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Fotografije su nastale u momentu kada je nebo posvetlelo usled pojave gromova, a zabeležene su mobilnim telefonom.

Prema trenutnim najavama, do kraja nedelje očekuje se malo i umereno oblačno vreme, a krajem nedelje i više sunčanih intervala, što znači da će ovo biti prolazno naoblačenje.

U narednim danima temperature će se kretati do 20. podeljka, a za vikend se očekuje osetan skok, pa će se u najtoplijem delu dana živa u termometru kretati čak i do 27 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.