NE POJAVLJUJU SE ČESTO U JAVNOSTI Na premijeri serije Senke nad Balkanom sve oči su bile uprte u suprugu Dejana Bodiroge

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 06:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE POJAVLJUJU SE ČESTO U JAVNOSTI Na premijeri serije "Senke nad Balkanom" sve oči su bile uprte u suprugu Dejana Bodiroge

Od 2003. godine su u skladnoj bračnoj zajednici, a o ženi proslavljenog srpskog sportiste odavno se priča zbog nesvakidašnje lepote.

Sinoć je održana beogradska premijera serije "Senke nad Beogradom", na kojoj se pojavio veliki broj poznatih ličnosti, poput Nataše Ninković, Žike Jakšića, Dragana Bjelogrlića i mnogih drugih.

Međutim, veliku pažnju prisutnih izazvao je dolazak Dejana Bodiroge u društvu supruge Ivane (devojačko Medić), o čijem izgledu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se godinama priča, a nemamo prilike da je vidimo često u javnosti.

Pre par godina kružile su priče da su pred razvodom, međutim pokazalo se da tračevi nisu istiniti. Dejan i Ivana su godinama bili vereni, pre nego što su rešili da ozvaniče vezu, a imaju sina Nikolu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ne viđamo je često u javnosti: Ovo je supruga Dejana Bodiroge (foto)

Izvor: Story, 18.Okt.2017

Već 14 godina traje srećan brak jednog od najboljih evropskih košarkaša u istoriji ovog sporta, Dejana Bodiroge i šarmantne Ivane. Budući da se nekada bavila manekenstvom, ne čudi što je Ivana Bodiroga (devojačko Medić) na sinoćnoj premijeri i predstavljanju televizijske serije “Senke nad...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.