NE MOŽEMO PRIUŠTITI DALJE RANE U EVROPI Ministar odbrane Italije: Situacija na Kosovu je suluda

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 18:55

"NE MOŽEMO PRIUŠTITI DALJE RANE U EVROPI" Ministar odbrane Italije: "Situacija na Kosovu je suluda"

Danas se oglasio ministar odbrane Italije Gvido Krozeto.

Ministar odbrane Italije Gvido Krozeto rekao je danas da je na severu Kosova suluda situacija, da postoje gradonačelnici koji su izabrani sa smo jedan odsto glasova, i da se održavaju protesti.

On je, za javni servis RAI, takop objasnio aktuelne tenzije na Kosovu i preneo da je devet italijanskih vojnika, pripadnika Kfora, hospitalizovano, da se troje već vratilo na posao.

Dvojica su, dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, morala da budu operisana jer su zadobila složene prelome.

- Srećom nije ništa ozbiljno - kazao je ministar.

- Radili smo sve da bacimo malo vode na vatru, jer ne možemo sebi da priuštimo više rane u Evropi - podvukao je Krozeto.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.