NE IGNORISATI UPOZORENJA O OPASNOSTI OD POŽARA

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE IGNORISATI UPOZORENJA O OPASNOSTI OD POŽARA

UŽICE - U užičkom regionu je tokom marta, prema podacima Policijske stanice, registrovano 55 požara na otvorenom prostoru - livade, nisko rastinje i šume, u kojima je pored materijalne štete jedna osoba izgubila život gušenjem u dimu, dok je druga povređena.

Inspektori za preventivnu zaštitu Odeljenja za vanredne situacije i radnici Policijske stanice Užice podneli su prošlog meseca pet prekršajnih prijava protiv građana koji su se ogrešili o odredbe Zakona o zašititi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od požara.

Apel policije, upućen građanima početkom marta, da posvete pažnju prilikom čisćenja i spaljivanja korova na otvorenom očigledno nije dao rezultate, pa ih je Policijska uprava ponovo upozorila da preduzmu sve potrebne mere kao bi se sprečilo širenje požara i izbegle posledice koje oni izazivaju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.