Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 08:16

"NE GOSTIMO SRBE/SRPKINJE, TAKVA SU PRAVILA KOD NAS": Devojka iz Srbije htela da rezerviše smeštaj preko poznatog sajta, a DOBILA JEZIVU PORUKU (FOTO)

Mnogi misle da bi trebalo da ga prijavi.

Devojka iz Srbije kako navodi, želela je da otputuje u Bosnu i rešila da rezerviše smeštaj preko jednog poznatog sajta za rezevracije.

Ona je podelila na društvenim mrežama prepisku sa vlasnikom apartmana koji je potpisan samo kao "Faris".

Umesto da se dogovore oko detalja usledio je sraman odgovor.

- Dobio sam rezervaciju u Bookingu i poslat je ovaj broj telefona - napisao je Faris na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta ga je devojka iz Srbije srdačno pozdravila sa "dobar dan" i potvrdila da je ona osoba koja želi da rezerviše apartman.

 A onda je usledio jeziv odgovor Farisa:

- Ah, super. Žao mi je, ne gostimo Srbe/Srpkinje. Takva su pravila kod nas.

Ovaj odgovor izazvao je revolt korisnika na društvenoj mreži Iks (Tviteru).

Mnogi korisnici nisu krili gnev zbog ovakvog odgovora i neprijatnosti koju je preživela devojka iz Srbije. "Sramota" i "tuga" su najblaže reči, jer mnogi komentari su daleko oštriji prema Farisu. A ima i korisnika koji su savetovali devojci da ga obavezno prijavi na dotičnom sajtu za rezervaciju.

Izvor: Srbija Danas/ALO!/Milan Lovas/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.