NE DOLAZITE KUĆI, SVUDA JE KRV... Sekirom ubio brata u Nišu, pa uputio jedan poziv - isplivali svi detalji zločina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 19:47

"NE DOLAZITE KUĆI, SVUDA JE KRV..." Sekirom ubio brata u Nišu, pa uputio jedan poziv - isplivali svi detalji zločina!

Danas je nakon kraće rasprave u porodičnoj kući u Nišu, muškarac (47) sekirom usmrtio pedesetdvogodišnjeg brata, a prema rečima komšija on je imao psihičke probleme.

- Juče sam ga srela. Kao da je znao da će nešto da se dogodi, dva sata mi se žalio zbog brata koji je nedavno izašao iz paihijatrijske bolnice. Nije mogao da savlada njegovu sklonost ka alkoholu, a pio je lekove za šizofreniju i zato je bio agresivan. Nasrnuo je sekirom na njega i onda je pozvao tetku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i rekao: "Ne dolazite kući, svuda je krv, ubio sam ga" - ovako je komšinica posvedočila o stravičnom u ubistvu u niškom naselju Trošarina koje se dogodilo danas oko 11 sati.

- Juče me sačekao sa posla da mi se ispoveda i onda mi rekao da pije, a ne sme da pije jer je šizofreničar, i da mu je teško i da ga je izvukao iz Topaonice na svoj zahtev. Da bi mu spasao život, da bi mu bilo bolje, jer je lečeni bolesnik i non stop traži alkohol. Ja sam mu davala hranu, pošto mu je majka umrla i otac bilo mi je žao… Ostali su bez roditelja, primali su penziju od oca. Juče me sačekao i rekao da pije alkohol i da uzima te lekove jake sa psihotivnim supstanicama… Šta se tu desilo, ja sam došla sa posla, i komšije kažu da njega više nema, ubi ga sekirom brat. Tuga, kuća je zatvorena…to su deca bila za primer ali ipak je ovde neko zakazao, socijalni radnici su znali da je on psihički bolesnik, da je potpisao na zahtev svog brata da izađe iz Topaonice, a on je lečeni narkoman koristio je narkotike , sad se smirio kad je oboleo već. Ima izgleda sidu kažu. Sistem je zakazao, nisu smeli da budu zajedno nikako, ovaj je bio stabilniji zato što je stariji, a ovaj dođe na kapiju kaže daj mi pare za alkohol, kažem, neću ti dati pare za alkohol nikada, daću ti da jedeš, parče hleba uvek ću da ti pružim a to nikako…ti piješ lekove , šta da ti se desi nešto. U dragastor je gore išao da pije, uzimao je na veresiju , nisam očekivala da će to da se desi tako - rekla je ona.

Podsetimo, Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su muškarca (1976) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je on, danas, nakon kraće rasprave u porodičnoj kući u Nišu, sekirom usmrtio pedesetdvogodišnjeg brata.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Nišu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.