NE ČINITE TO, BIĆETE KAŽNJENI Tužilaštvo uputilo hitan apel građanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 12:47

"NE ČINITE TO, BIĆETE KAŽNJENI" Tužilaštvo uputilo hitan apel građanima

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu uputilo je apel građanima.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu apeluje na sve građane da prestanu sa lažnim dojavama i ukazuju da će se ovako ponašanje hitno procesuirati, a učinioci će biti zadržani.

- Nakon dva nemila događaja i teške situacije nastale u celoj zemlji, upozoravaju se građani da takvim pozivima vrše krivično delo izazivanje panike i nereda kao i krivično delo lažno prijavljivanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog čega još jednom ponavljamo da će Tužilaštvo rigoroznije postupati i predlagaće se najviše sankcije za ovakvo ponašanje - saopštili su iz Prvog tužilaštva.

Podsećanja radi, noćas je u mladenovačkim selima Uroš Blažić (21), kako se sumnja, ubio osam osoba, a njih 14 ranio. Sve je počelo u selu Dubona, kada je otvorio rafalnu paljbu na mlade ljude koji su kod lokalnog sportskog terena obeležavali Đurđevdanski uranak ranije nego obično, zbog dana žalosti koji je proglašen u Srbiji.

Takođe, u sredu 3. maja, u maloletnik Kosta Kecmanović (13) je uhapšen pošto je, kako se sumnja, u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet osoba, a ranio njih šest.

Sve vesti o terorističkom napadu u Mladenovcu čitajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo apelovalo na građane da prestanu s lažnim dojavama o naoružanim osobama

Izvor: Danas, 05.Maj.2023

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je danas apelovalo na sve građane da prestanu sa lažnim dojavama i ukazalo da će takvo ponašanje biti procesuirano.

Nastavak na Danas...

Prvo osnovno javno tužilaštvo apeluje da građani prestanu sa lažnim dojavama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2023

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu apelovalo je danas na sve građane da prestanu sa lažnim dojavama i ukazuje da će se takvo ponašanje hitno procesuirati, a učinioci biti zadržani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.