Beograd: Tužilaštvo apelovalo na gradjane da prestanu s lažnim dojavama o naoružanim osobama

Izvor: Beta, 05.Maj.2023, 17:32

Beograd: Tužilaštvo apelovalo na gradjane da prestanu s lažnim dojavama o naoružanim osobama

 Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je danas apelovalo na sve građane da prestanu sa lažnim dojavama i ukazalo da će takvo ponašanje biti procesuirano.U Beogradu je , po navodima medija, bilo je nekoliko lažnih dojava o naoružanim osobama koje šetaju ulicama i u blizini škola.To tužilaštvo je u saopštenju navelo da oni koji to rade izazivaju paniku i da će biti zadržani."Nakon dva nemila događaja i teške situacije nastale u celoj zemlji, upozoravaju se građani da takvim pozivima vrše krivično delo izazivanje panike i nereda, kao i krivično delo lažno prijavljivanje", piše u saopštenju.Tužilaštvo je navelo i da će u takvim sklučajevima "najrigoroznije postupati" i da će biti preložene " najviše sankcije".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Prvo osnovno javno tužilaštvo apeluje da građani prestanu sa lažnim dojavama

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Maj.2023

SRBIJA – Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu apelovalo je danas na sve građane da prestanu sa lažnim dojavama i ukazuje da će se takvo ponašanje hitno procesuirati, a učinioci biti zadržani. Nakon dva nemila događaja i teške situacije nastale u celoj zemlji, tužilaštvo u saopštenju...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.