NAVALJNI PREKINUO ŠTRAJK GLAĐU: Ruski opozicionar se dozvao pameti, lekari mu već jednom spasili život

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 15:03

NAVALJNI PREKINUO ŠTRAJK GLAĐU: Ruski opozicionar se dozvao pameti, lekari mu već jednom spasili život

Aleksej Navaljni je započeo štrajk 31. marta

Opozicioni ruski lider koji se nalazi u zatvoru, Aleksej Navaljni, saopštio je da prekida štrajk glađu nakon što je dobio lekarsku negu i pošto su ga njegovi doktori upozorili da bi mu, ako ga nastavi, život bio ugrožen.

U objavi na Instagramu, 24. dana štrajka glađu, Navaljni je naveo da će i dalje zahtevati da ga pregleda njegov lekar zbog gubitka osećaja u rukama i nogama, javio je AP.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
On je dodao da će, ipak, prekinuti štrajk nakon što su ga pregledali lekara koji nisu zatvorski, što je nazvao "ogromnim napretkom".

A post shared by Алексей Навальный (@navalny)

Navaljni je naveo da je zahvaljujući podršci velikog broja ljudi širom zemlje i sveta postignut ogroman progres.

On je započeo štrajk 31. marta u znak protesta zbog odbijanja zatvorske uprave da mu dozvole da ga posete njegovi lekari nakon što je osetio oštre bolove u leđima i osećaj utrnulosti u nogama.

Navaljni se nalazi na odsluženju dvoipogodišnje zatvorske kazne zbog optužbi za stari slučaj pronevere, za koje tvrdi da su lažne.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navaljni prekinuo štrajk glađu

Izvor: Danas, 23.Apr.2021

Ruski opozicionar Aleksej Navaljni objavio je danas da prekida štrajk glađu nakon što su ga pregledali lekari i upozorili da bi u suprotnom mogao da umre.

Nastavak na Danas...

Navaljni prekinuo štrajk gladju (VIDEO)

Izvor: Beta, 23.Apr.2021

Ruski opozicionar Aleksej Navaljni objavio je danas da prekida štrajk gladju nakon što su ga pregledali lekari i upozorili da bi u suprotnom mogao da umre.On je u objavio na Instagramu danas popodne, 24. dana štrajka gladju, da će i dalje tražiti da ga pregleda njegov lekar zbog gubitka osećaja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.