NASTAVLJAMO PUT DALJE, UGREJANI OD LJUBAVI I BLAGORODNOSTI Predsednik Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 10:28

"NASTAVLJAMO PUT DALJE, UGREJANI OD LJUBAVI I BLAGORODNOSTI" Predsednik Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa "Najlepše domaćinstvo Srbije".

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Reč je o fotografiji iz sela Velika Reka, autorke Marije Ristanović.

Koliko nas u sećanju čuva uspomenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na povratak, kućni prag i dvorište po kome starica žurno, koliko može, ide da donese sveža jaja jer smo sigurno stigli gladni, a i takvih nema tamo gde se vraćamo? I nema, ni paradajza još toplog od sunca, ni domaće pogače, ni takvih ruku koje pružaju sve od sebe. Ovaj dragi podsetnik na detinjstvo poslala nam je Marija Ristanović, a mi se pozdravljamo sa domaćinima iz sela Velika Reka i nastavljamo put dalje, ugrejani od ljubavi i blagorodnosti srpskog domaćinstva - napisao je predsednik na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju FOTO

Izvor: B92, 04.Feb.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa "Najlepše domaćinstvo Srbije"...Reč je o fotografiji iz sela Velika Reka, autora Marije Ristanović..."Koliko nas u sećanju čuva uspomenu na povratak, kućni prag i dvorište...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.