NASTAVLJAMO DA IDEMO NAŠIM PUTEM, POBEDIĆE SRBIJA Predsednik Vučić sumirao urađeno tokom protekle nedelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 19:02

"NASTAVLJAMO DA IDEMO NAŠIM PUTEM, POBEDIĆE SRBIJA" Predsednik Vučić sumirao urađeno tokom protekle nedelje

Vučić ističe da dok nastavljamo borbu za miran i dostojanstven život našeg naroda na KiM.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je putem zvaničnog Instagram naloga sumirao urađeno u nedelji na izmaku.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Dok sumiram utiske iz prethodne radne nedelje, svakako izdvajam sastanak sageneralnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, koji je sa pažnjom saslušao argumentaciju i sagledao dokaze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o svakodnevnim provokacijama i pravnom i fizičkom nasilju koje Priština sprovodi nad srpskom zajednicom na Kosovu i Metohiji, a koje sam mu detaljno predočio - piše na profilu predsednika.

Vučić ističe da dok nastavljamo borbu za miran i dostojanstven život našeg naroda na KiM, uporedo radimo na realizaciji projekata koji će snažno doprineti ravnomernom razvoju Srbije, ne samo u pogledu infrastrukture, već i u oblasti institucionalnog jačanja lokalnih samouprava.

- Nastavljamo da idemo našim putem, na kojem je svaki korak važan. Srbija je postala respektabilan igrač na međunarodnoj političkoj sceni i dobro zna vrednost svakog napora koji ulaže i uspeha koji postigne, a konačnu diplomatsku bitku dobija samo onaj ko je čvrsto odlučio da pobedi i savlada sve prepreke na svom putu, ma kako velike bile. Pobediće Srbija - zaključuje predsednik Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.