NASTAVLJA SE SERIJA DOJAVA O BOMBAMA: Na meti ova lokacija - građani evakuisani

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 20:28

NASTAVLJA SE SERIJA DOJAVA O BOMBAMA: Na meti ova lokacija - građani evakuisani

Dojava je stigla na mejl

Na mejl Inicijative mladih za ljudska prava stigla je dojava o postavljenoj bombi u Centru za kulturnu dekontaminaciju, gde se odigrava drugi dan festivala "Mirdita dobar dan", potvrdila je za Tanjug Sofija Todorović iz te organizacije.

Kako je rekla, doći će kontradiverziona ekipa policije koja će uraditi pregled sale u kojoj je trebalo da počne predstava "Štifler".

U skladu sa pravilima, ljudi će izaći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Centra i, pošto je sezona lažnih dojava o bombama, nakon toga će se verovatno vratiti u salu, rekla je Todorović.

U blizini Centra za kulturnu dekontaminaciju čovek sa zastavom Srbije na kojoj piše nema predaje, rekao je da je na današnji dan, pre 23 godine, počela bitka na Paštriku u kojoj su njegovi drugovi ginuli i da je on došao na ovo mesto da ne bi bili zaboravljeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.