NASMEJAN I NE SLUTI NA TO KAKAV MU HOROR SPREMAJU: Objavljena POSLEDNJA fotografija ubijenog MLADIĆA iz Sjenice

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 17:29

NASMEJAN I NE SLUTI NA TO KAKAV MU HOROR SPREMAJU: Objavljena POSLEDNJA fotografija ubijenog MLADIĆA iz Sjenice

Raspisana poternica za osumnjičenom za ubistvo

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru pokrenulo je istragu protiv tri osobe u vezi sa ubistvom mladića (27) iz Đerekara, na Pešteru, čije je telo pronađeno u napuštenom bunaru prošle nedelje.

Objavljena je njegova poslednja FOTOGRAFIJA iz jednog restorana 7. februara ove godine. Samo dan kasnije prijavljen je njegov nestanak. Da zlo bude veće, društvo mu pravi žena koja je osumnjičena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pomaganju ubistva.

Glavni osumnjičeni (27) iz Sjenice, trenutno je u bekstvu, a protiv njega je izdata poternica. Pored njega, uhapšene su još dve osobe, jedna starosti 19 godina iz Sjenice, osumnjičena za neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela, i druga osoba (40) iz Novog Pazara, osumnjičena za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Oboje su u pritvoru od 10. februara, sa predloženim trajanjem od 30 dana.

Prva osoba se sumnjiči da je, uz pomoć mlađe osobe, 8. februara nanela smrtne povrede mladiću oštrim predmetom, a zatim njegovo telo sakrio u bunar. Vozilo i dokumenta žrtve pronađeni su u Novom Pazaru. Bivša supruga (27) osumnjičenog je takođe iz Sjenice, i uhapšena je zbog sumnje da je znala za pripremanje krivičnog dela i trenutno je pod istragom.

Sahrana ubijenog mladića obavljena je u nedelju, u prisustvu velikog broja rodbine i prijatelja, u njegovom rodnom mestu Đerekare. Motivi ubistva još uvek nisu poznati, ali se pretpostavlja da je bilo planirano i da je osumnjičeni pobegao u Nemačku.

U saopštenju VJT navodi se da za krivično delo teškog ubistva, koje podrazumeva lišavanje života na svirep ili podmukao način, zakon predviđa kaznu od najmanje deset godina zatvora ili doživotni zatvor.

Istraga je u toku, a nadležne institucije intenzivno rade na pronalasku i hapšenju glavnog osumnjičenog. Kako je objavljeno ranije, ubijeni mladić je najpre onesvešćen kolcem, izboden 22 puta, zavijen u ćebe i bačen u bunar.

(Srbija Danas/Telegraf.rs/Jelena Stefanović/Preneo: V.M.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.