NASLEDILA LEPU GUZU: Polusestra Kim Kardašijan pokazala zavidnu pozadinu

Izvor: Kurir, 04.Apr.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASLEDILA LEPU GUZU: Polusestra Kim Kardašijan pokazala zavidnu pozadinu

Porodica Kardašijan je prošlu nedelju provela na Tajlandu, a sestre su svoje fanove svakog dana obaveštavale o svojim aktivnostima

Polusestra sestara Kardašijan, Kendal Džener, postavila je interesantan video na svom profilu na Instagramu. Ovim je pokazala da poseduje neustrašiv avanturistički duh...

Porodica Kardašijan je prošlu nedelju provela na Tajlandu, a sestre su svoje fanove svakog dana obaveštavale o svojim aktivnostima.

Kendal >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Džener, koja je počela da osvaja svet visoke mode u ulozi manekenke, postavila je interesantan video-snimak u kome pokazuje da je probala adrenalinsku vožnju kroz tajlandsku šumu.

Jedna od sestara, dok je snimala ovu vožnju, utešila je Kendal da joj zadnjica izgleda odlično.

Pored videa, Kendal je sa svojim fanovima podelila i fotku plaže na kojoj uživa sa svojom porodicom.

(Super žena)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.