Izvor: Press, 16.Dec.2014, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASILNIČKA VOŽNJA U NOVOM SADU: Policijska potera za pijanim taksistom!

Novosadski taksista (65), za koga se sumnja da se nelegalno bavi tom delatnošću, priveden je i kažnjen zbog nasilničke i vožnje u alkoholisanom stanju, kao i zato što se nije zaustavio na znak ovlašćenog lica, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu.
Prilikom kontrole rada taksi prevoznika, koja je obavljana zajedno sa saobraćajnom inspekcijom, policija je pokušala da legitimiše sumnjivog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << taksistu u Uspenskoj ulici ali je on “mazdom” počeo da beži, prolazeći kroz više raskrsnica na crveno svetlo.

Kada ga je policijska patrola sustigla, alkotestiranjem je utvrđeno da u organizmu ima alkohola, a osim zbog tog prekršaja priveden je i zbog nasilničke vožnje, kao i zato što se nije zaustavio na znak ovlašćenog službenog lica, precizirano je u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ:
SAOBRAĆAJKA NA VIDIKOVCU: U sudaru autobusa i kombija devet povređenih!
RACIJA U KAFIĆU U CENTRU BEOGRADA: Petorica uhapšena sa pištoljima!
TRAGIČAN KRAJ: Telo nestale starlete pronađeno u slupanom "golfu"!
   
Oduzeto mu je vozilo kojim je počinio te prekršaje a, posle saslušanja, prekršajni sudija mu je izrekao kaznu zatvora do 45 dana, 21 kazneni poen i jednogodišnju zabranu upravljanja motornim vozilom.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Pijani taksista nasilnički vozio i bežao od policije

Izvor: Blic, 16.Dec.2014

Novosadski taksista (65), za koga se sumnja da se nelegalno bavi tom delatnošću, priveden je i kažnjen zbog nasilničke i vožnje u alkoholisanom stanju, kao i zato što se nije zaustavio na znak ovlašćenog lica, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu...Prilikom kontrole rada taksi prevoznika,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.