NOVI SAD: Nelegalni taksista pijan bežao od policije

Izvor: Press, 16.Dec.2014, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SAD: Nelegalni taksista pijan bežao od policije

Tokom kontrole rada taksista, zajedno sa saobraćajnom inspekcijom, saobraćajna policija uočila je taksistu za kojeg sumnja da se nelegalno bavi ovom delatnošću.
Policija je pokušala da ga legitimiše, u Uspenskoj ulici, ali je ovaj 65-godišnji Novosađanin "mazdom" počeo da beži, prolazeći kroz više raskrsnica na crveno.



Kada ga je patrola sustigla, alkotestiranjem je utvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da ima alkohola u organizmu, a, osim ovog prekršaja, priveden je u prekršajni sud i zbog nasilničke vožnje, kao i zbog toga što se nije zaustavio na znak službenog lica. 

Njemuje oduzeto vozilo, a posle saslušanja, prekršajni sudija mu je izrekao zatvor u trajanju do 45 dana, oduzimanje 21 kaznenog poena i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Priveden pijani taksista koji je bežao od policije u Novom Sadu!

Izvor: 24sata, 16.Dec.2014

Tokom kontrole rada taksista, zajedno sa saobraćajnom inspekcijom, saobraćajna policija uočila je taksistu za kojeg sumnja da se nelegalno bavi ovom delatnošću, on je potom počeo da beži, prolazeći kroz više raskrsnica kroz crveno svetlo, ali ga je policija ipak uhvatila.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.