NAŠI PRIJATELJI ZASLUŽUJU POČETAK PREGOVORA Vučić: Srbija, Albanija i Severna Makedonija se razumeju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2022, 15:43

"NAŠI PRIJATELJI ZASLUŽUJU POČETAK PREGOVORA" Vučić: Srbija, Albanija i Severna Makedonija se razumeju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je učestvovao na samitu u Briselu.

- Još jednom se ništa nije dogodilo. Verujem da naši prijatelji iz Skoplja i Tirane zaslužuju početak pregovora. To je neophodno jer su obe zemlje ispunile sve zahteve EU.

On je rekao da je Srbija povećala trgovinsku razmenu sa EU za više od 30 odsto.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Neizmerno smo zahvalni Šarl Mišelu i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svima onima koji su nas podržali na našem evropskom putu. Diskutovali smo o svemu i zato je potrebno da prihvatimo inicijativu Makrona, a ona će značiti formiranje nove političke zajednice. To je dobar način za nas da se naš glas čuje - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: Ukrajinski dronovi "love" ruske vojnike noću

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KLJUČNE TAČKE SAMITA U BRISELU! Vučić: "Još jednom se ništa nije dogodilo" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 08:56

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je učestvovao na samitu u Briselu...Samit šefova država i vlada EU sa liderima Zapadnog Balkana u Briselu završen je danas bez konkretnog napretka. Glavne tačke sastanka bile su napredak u procesu evrointegracija i izazovi povezani sa ratom u Ukrajini...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.