NAPRASNO U BOLNIČKOM KREVETU Suprug Branislave Pašajlije, koji je navodno pretio Lukasu, završio na lečenju

Izvor: Blic, 10.Avg.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRASNO U BOLNIČKOM KREVETU Suprug Branislave Pašajlije, koji je navodno pretio Lukasu, završio na lečenju

Nedeljama unazad pažnja javnosti usmerena je na ljubavnu romansu Branislave i Ace Lukasa. I kada je sve to okončano mnogi su nagađali šta je zapravo pokrenulo kraj njihove veze.

Prema jednoj strani priče, Lukas je samo naprasno odlučio da stavi tačku na vezu za Lozničankom. Druga verzija je da je navodno Branislavin suprug Željko pretio Lukasu zbog čega popularni pevač nije želeo da se dalje upušta u romansu sa njom.

Međutim, Željko je mnoge šokirao kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je objavio fotografiju iz bolnice. Ako je suditi po toj slici, ne radi se ni o kakvoj ozbiljnoj povredi već premoru koji je morao da nadoknadi infuzijom. Zabrinutost su iskazali i njegovi pratioci, ali izgleda da razloga za brigu nema.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA! Muž Lukasove Branislave završio u bolnici! (foto)

Izvor: Svet, 10.Avg.2017

Željko Pašajlija, zakoniti suprug Lukasove sada već bivše devojke Branislave koji je pretio pevaču zbog čega je folker brže-bolje stavio tačku na ovu romansu, završio je u bolnici.. . . Punjenje baterija😉. A post shared by Pascha (@zeljkopasajlija) on Aug 10, 2017 at 3:44am PDT. . . Na...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.