NAPETO U NOVOM SADU Drama ušla u 13. sat - muškarac preti bombom, ulica blokirana, pregovori trajali celu noć (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 08:21

NAPETO U NOVOM SADU Drama ušla u 13. sat - muškarac preti bombom, ulica blokirana, pregovori trajali celu noć (FOTO)

Drama je ušla u 13. sat

Veterničanin već 13 sati nalazi se zatvoren u radionici-garaži u Ulica Katice Rajčić u Veterniku preteći da će aktivirati bombu.

Policija je proteklih sati pregovarala sa njim kako bi odložio oružje.

Ulica je zatvorena.

Tokom cele noći dežuralo je nekoliko ekipa policije, kao i Hitna pomoć i vatrogasci. U međuvremenu je došlo i do smene policije.

Prema nezvaničnim informacijma, Veterničanin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preti samoubistvom zbog neraščišćenih imovinskih odnosa.

- Nije ga bilo nekoliko godina, nisam ni znala da se vratio. Oni porodično žive u toj kući, znam da mu je tu bila i majka. Navodno je prodao deo svog imanja i odselio se. Ne pamtim da je pravio neke probleme, nisam ga baš dobro znala, ali smo se javljali uvek jedno drugom na ulici - kaže jedna komšinica iz ulice, koja zbog svoje bezbednosti mora da ostane u kući.

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veterničanin i dalje preti da će se razneti bombom

Izvor: NoviSad.com, 20.Apr.2023

Veterničanin M. R. se već više od 13 sati nalazi zatvoren u garaži i preti da će se razneti bombom, a na licu mesta se idalje nalaze policija,i Hitna pomoć i vatrogasci..

Nastavak na NoviSad.com...

Predao se Novosađanin posle više od 14 sati drame

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2023

Muškarac koji se u sredu uveče zatvorio u kući u novosadskom naselju Veternik preteći da će se razneti bombom predao se danas policiji, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u...Policija je proteklih sati pregovarala sa njim kako bi odložio oružje, a zabarikadirao se u radionici-garaži u Ulici Katice Rajčić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.