Predao se Novosađanin posle više od 14 sati drame

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2023, 10:57

Predao se Novosađanin posle više od 14 sati drame

Muškarac koji se u sredu uveče zatvorio u kući u novosadskom naselju Veternik preteći da će se razneti bombom predao se danas policiji, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Policija je proteklih sati pregovarala sa njim kako bi odložio oružje, a zabarikadirao se u radionici-garaži u Ulici Katice Rajčić u ovom novosadskom predgrađu, preteći da će aktivirati bombu.

Prema nezvaničnim informacijma, M.R. je pretio samoubistvom zbog neraščišćenih imovinskih odnosa.

Komšije kažu da je M.R. dugo živeo i radio u Nemačkoj, da se u Veternik vratio pre nekoliko godina i da je planirao da pokrene privatni posao.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je Momir sa kojim je policija 14 sati pregovarala da se preda: Pretio da će aktivirati bombu jer mu drug nije vratio pare (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 20.Apr.2023

Momir R. se vratio u Veternik pre nekoliko godina iz Nemačke s namerom da pokrene privatni posao

Nastavak na 24sedam.rs...

EPILOG DRAME U NOVOM SADU Momir koji je pretio da će se razneti bombom saslušan pa poslat na psihijatriju: Nedavno došao iz Nemačke, komšije spekulišu da je upao u dugove

Izvor: Blic, 20.Apr.2023

Drama u novosadskom naselju Veternik gde se Momir R. (59) zabarikadirao u montažnom objektu na svom placu u Ulici Katice Rajčić i pretio da će se razneti bombom završena je nakon skoro 14 sati kada je pregovarački tim novosadske policije uspeo da ga nagovori da se preda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.