Izvor: Blic, 20.Apr.2023, 13:28

EPILOG DRAME U NOVOM SADU Momir koji je pretio da će se razneti bombom saslušan pa poslat na psihijatriju: Nedavno došao iz Nemačke, komšije spekulišu da je upao u dugove

Drama u novosadskom naselju Veternik gde se Momir R. (59) zabarikadirao u montažnom objektu na svom placu u Ulici Katice Rajčić i pretio da će se razneti bombom završena je nakon skoro 14 sati kada je pregovarački tim novosadske policije uspeo da ga nagovori da se preda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Momir koji je pretio da će se razneti bombom poslat na psihijatriju: Razlozi za očajnički potez još nepoznati, sumnja se da je imao dugove!

Izvor: 24sedam.rs, 20.Apr.2023

Na placu gde se zabarikadirao uviđaj je i dalje traje, a na licu mesta nalaze se forenzičari novosadske policije koji utvrđuju da li je Momir pored bombe imao još oružja kod sebe

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.