NAPASTVOVAO DOSTAVLJAČICU HRANE: Došla da isporuči porudžbinu, a on je dočekao sa oružjem, drugarica preko telefona SLUŠALA CEO OVAJ HOROR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 19:09

NAPASTVOVAO DOSTAVLJAČICU HRANE: Došla da isporuči porudžbinu, a on je dočekao sa oružjem, drugarica preko telefona SLUŠALA CEO OVAJ HOROR!

Jedan muškarac uhapšen je u Tampi na Floridi u petak zbog sumnje u otmicu i seksualni napad na ženskog vozača "DorDaša", platforma za naručivanje i dostavu hrane, koja je pokušala da izvrši isporuku na njegovu adresu ranije te nedelje.

Džozef Kilins (38) optužen je za oružanu otmicu, pljačku i seksualni napad, rekla je policija Tampe u subotu, preneo je "CBS njuz". Napad se dogodio u utorak oko 23.00 sata u hotelu “Rezidens in”, kad je devojka starosti oko 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina izašla iz svog vozila da isporuči pošiljku.

Osumnjičeni je pristupio ženi sa oružjem, naterao je da uđe nazad u auto i držeći je na nišanu rekao joj da vozi do stambenog bloka Belara lejks gde ju je seksualno napao. Žrtva je u vreme incidenta imala uključene "erpods" slušalice i bila je na vezi sa prijateljicom koja je shvatila šta se deševa.

Porodica žrtve je pozvala policiju i ušla joj u trag pomoć njenog telefona. Kad je porodica stigla do stambenog bloka spasili su žrtvu iz njenog vozila, rekla je policija dodajući da je osumnjičeni zapucao na njih dok su prilazili.

U pucnjavi je ranjena devojka iz porodice žrtvine prijateljice, starosti oko 20 godina, a osumnjičeni je pobegao sa mesta. Obe žrtve su prevezene u bolnicu i nisu životno ugrožene, rekla je policija.

Osumnjičeni je na kraju pronađen u Tampi, gde je uhapšen u petak uveče.

- Kriminalac je sada dalje od ulica zahvaljujući naporima svih policajaca Tampe i pomoći pripadnika naše zajednice - rekao je u saopštenju šef policije Li Berkou.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.