NAPAO POLICAJCA: Evo vam, da vidite kako je kad vas tuku

Izvor: Kurir, 31.Jul.2013, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAO POLICAJCA: Evo vam, da vidite kako je kad vas tuku

Roman D. (25) tereti se da je napao policajca i pocepao mu uniformu

VRŠAC - Bije kad popije!

Protiv Romana D. (25) podneta je krivična prijava zbog sumnje da je u Policijskoj stanici Vršac nasrnuo na policajca i pocepao mu službenu uniformu, saznaje Kurir. Romanu D. su alko-testiranjem utvrđena 2,04 promila alkohola u krvi.

- On je priveden u stanicu zato što je s trojicom drugova lupao po automobilima u gradu. Kad su ga izveli ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zgrade, počeo je da šutira službena vozila. Policajac je pokušao da ga spreči, a Roman D. je tad nasrnuo na njega. Zgrabio ga je, udarao i pocepao mu košulju. Jedva su ga obuzdali, a on je vikao: „Evo vam, da vidite kako je kad vas tuku“ - kaže izvor Kurira. Utvrđeno je da je mladić pijan, a nakon pregleda kod neuropsihijatra pušten je da se brani sa slobode.

- Roman D. priznao je da ima problem s alkoholom. Rekao je da pije dva litra rakije ili gajbu piva dnevno i da će ići na lečenje. Čim popije, postaje agresivan i sklon tučama. Tad napada koga god stigne - kaže naš sagovornik.

Roman D. je i pre godinu i po dana takođe napao policijskog službenika.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NAPAO POLICAJCA: Evo vam, da vidite kako je kad vas tuku

Izvor: medio.rs, 31.Jul.2013

Roman D. (25) tereti se da je napao policajca i pocepao mu uniformu

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.