NAPADNUT SAVETNIK BIVŠEG PREMIJERA: Bacio je rastvor na mene i pobegao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 01:56

NAPADNUT SAVETNIK BIVŠEG PREMIJERA: "Bacio je rastvor na mene i pobegao!"

Nakon brojnih pretnji koje je dobijao ovo je bio prvi napad na Mirzu Šahzada Akbara.

Savetnik bivšeg pakistanskog premijera Imrana Kana, Mirza Šahzad Akbar, saopštio je da je bio žrtva napada kiselinom ispred svog doma u Velikoj Britaniji.

Akbar je rekao da u napadu nisu pogođene njegove oči, ali da je hemikalija izazvala povrede na njegovom telu, prenose mediji.

- Napadač je bacio rastvor na mene i pobegao. Neću se uplašiti, niti se klanjati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onima koji ovo rade - napisao je Akbar na društvenoj mreži X.

🚨Last evening I was attacked at my address in England (where I am living in exile with my family) by unknown assailant/s who threw acidic liquid at me. Thankfully my wife and children are safe, however I got some injuries but nothing life-threatening. Police and emergency…

— Mirza Shahzad Akbar (@ShazadAkbar) November 27, 2023

On je naveo da je dobio brojne pretnje u Velikoj Britaniji otkako je sa porodicom pobegao iz Pakistana.

Lokalna policija je saopštila da istražuje incident, a zasad niko nije uhapšen.

Akbar je bio ministar u vladi Imrana Kana koji je smenjen sa funkcije 2022. godine u parlamentu kada mu je izglasano nepovrenje, prenose agencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.