NAPADI NA SRBIJU I VUČIĆA POSLEDICA ČVRSTOG STAVA U ODBRANI KiM: Jasna poruka Srpske liste

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 15:59

NAPADI NA SRBIJU I VUČIĆA POSLEDICA ČVRSTOG STAVA U ODBRANI KiM: Jasna poruka Srpske liste

Snažna podrška predsedniku u borbi protiv organizovanog i svakog drugog kriminala

Srpski narod sa Kosova i Metohije pruža snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv organizovanog i svakog drugog kriminala koji je, kako navodi Srpska lista, do 2012. godine Srbiju i njene građane držao kao taoce tajkuna i lopova.

- Za Srbe na Kosmetu jačanje Srbije je jasan garant opstanka i ostanka na ovim svetim prostorima, na kojima čuvajući rodnu grudu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čuvamo koren svakog Srbina i svake Srpkinje ma gde oni živeli. A zahvaljujući borbi predsednika Vučića taj koren je svakog dana jači i snažniji - saopštila je SL.

Oni ocenjuju da su simultani napadi na Srbiju i predsednika Vučić spolja i iznutra posledica čvrstog stava u odbrani Kosova i Metohija i budućnosti srpskog naroda.

- Udruženi antisrpski i kriminalni elementi nastoje da po svaku cenu skrenu Srbiju sa puta na kom se nalazi, a koji za naš narod znači bolji život, ekonomsko i vojno jačanje naše zemlje, ali i pozicioniranje na diplomatskoj karti sveta kao zemlje koja ima ugled i poštovanje, kako na istoku, tako i zapadu - ukazala je SL u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.