NAPADAO SAM ZENE JER SAM RASKINUO S DEVOJKOM Evo kako se jos branio manijak s Novog Beograda

Izvor: medio.rs, 11.Nov.2015, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPADAO SAM ZENE JER SAM RASKINUO S DEVOJKOM Evo kako se jos branio manijak s Novog Beograda

N. N. (26) je u svoju odbranu rekao još i da se kaje zbog svega učinjenog

 N.N. (26) koji je priveden zbog postojanja osnova sumnje da je u periodu od jula do novembra ove godine, na Novom Beogradu izvršio više krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, pokušao je da se odbrani na krajnje bizaran način.

Tužilaštvo je N. N. odredio pritvor od 30 dana, što je i prihvaćeno od strane Trećeg osnovnog suda.

Podsetimo, on se tereti da je u periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << od jula do novembra na Novom Beogradu napadao mlađe žene tako što im je prilazio s leđa i uz upotrebu fizičke snage ili pretnju da kod sebe ima nož zahtevao da se skinu kako bi ih dodirivao.

Policija poziva sve eventualne žrtve da, ukoliko su na sličan način bile napadnute na teritoriji Novog Beograda, to prijave Policijskoj upravi za grad Beograd na telefone 011/279-76-23 i 011/279-75-43.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.