NAPAD iz zasede kod Zubinog Potoka: IZREŠETANO vozilo Granične policije Kosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD iz zasede kod Zubinog Potoka: IZREŠETANO vozilo Granične policije Kosova

Istraga je u toku

Nepoznata lica izrešetala su vozilo takozvane Granične policije Kosova u selu Banje kod Zubinog Potoka. U napadu niko nije povređen.

Dačić samouveren: Lažno Kosovo neće ući u Unesco, uprkos Pacolijevim lažima

U takozvanoj Kosovskoj policiji kažu da se pucnjava dogodila sinoć oko 22 sata. Izvor navodi da je patrola obilazila "zelenu liniju."

- "Zelena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << linija" je šuma uz jezero Gazivode. Granična policija redovno obilazi taj deo opštine Zubin Potok. Tako je bilo i sinoć kada je pucano na pripadnike GPK - rekao je izvor.

On dodaje da je automobil izrešetan sa više strana, što ukazuje da je u napadu na pripadnike Granične policije učestvovalo više osoba.

- Policija još nije utvrdila koliko je bilo napadača ali je sigurno da ih je bilo više - kaže naš sagovornik.

Identičan napad na pripadnike takozvane granične policije dogodio se 2014. godine kada su u selu Banje kod Zubinog Potoka trojica pripadnika Granične policije teško povređena. Na njih su pucale nepoznate osobe.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pucano na pograničnu policiju Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Sep.2017

Na patrolu pogranične policije Kosova, u rejonu Opštine Zubin Potok, u selu Banje pucano je sinoć oko 23.45. To je za RSE potvrdio zamenik direktora Regionalne policije za sever Kosova Besim Hoti.  U trenutku pucnjave u vozilu su se nalazila dva pogranična policajca. Nema povređenih, a na autu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.