NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Već su počele da se stvaraju gužve u Beogradu - petak i pljusak prete da naprave KOLAPS, izbegnite OVE delove grada

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 09:10

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Već su počele da se stvaraju gužve u Beogradu - petak i pljusak prete da naprave KOLAPS, izbegnite OVE delove grada

S obzirom na to da je danas petak, pretpostavlja se da će gužve tek uslediti, naročito u poselpodnevnim časovima.

Ovog jutra širom grada saobraćaj se odvija bez većih problema, iako je njegov intenzitet pojačan, naročito na mostovima.

Veoma usporen saoraćaj odvija se na delu auto-puta od Konjarnika ka Plavom mostu i Autokomadni i dalje ka Gazeli, a formirale su se i duge kolone.

Gužva se javlja i na prilazima Autokomandi, naroičito >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Bulevara oslođenja i kasnije prema Slaviji.

S obzirom na to da je danas petak, pretpostavlja se da će gužve tek uslediti, naročito u poslepodnevnim časovima.

Iako je jutro osvanulo sunčano, i za danas su najavljeni pljuskovi, naročito posle podne, pa se u saobraćaju preporučuje dodatni oprez.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Potpuni kolaps u Beogradu: Ogromne gužve na više lokacija, ovaj deo grada je najkritičniji

Izvor: 24sedam.rs, 02.Jun.2023

S obzirom na to da je danas petak, pretpostavlja se da će gužve tek uslediti, naročito u poslepodnevnim časovima

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.