NALOŽENA HAPŠENJA ZBOG NESTALE DANKE: Hitno oglašavanje austrijske policije - evo šta kažu o SNIMKU iz Beča

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2024, 15:13

NALOŽENA HAPŠENJA ZBOG NESTALE DANKE: Hitno oglašavanje austrijske policije - evo šta kažu o SNIMKU iz Beča

Austrijska policija oglasila se povodom snimka koji je nastao na tramvajskoj stanici u Beču, na kojem je kako se veruje, mala Danka Ilić, koja je 26. marta nestala kod Bora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo šta da uradite ako vidite ŽENE sa snimka iz Beča ili malu Danku - VAŽNO obaveštenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2024

Austrijska policija se danas i prvi put zvanično oglasila o ženama sa snimka koji je nastao u Beču, a na kojem je, vrlo verovatno mala Danka Ilić (2), koja je nestala 26. marta u Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"BEČKA POLICIJA JE BAŠ OPREZNA" Novinar iz Beča šokiran munjevitom akcijom u slučaju nestale Danke Ilić: "Ne pamtim da su ovako aktivno tražili osobu koja nije iz Austrije"

Izvor: Blic, 03.Apr.2024

- Bečka policija je jako oprezna sa ovim objavama. Kod objave fotografija ili snimaka sumnjivih osoba ili osoba koje se hitno traže često im je potrebno nekoliko nedelja kako bi dobili dozvolu za objavu snimka. Očigledno su shvatili hitnost situacije, pa su istražitelji uradili brz posao i objavili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.